Confidentialitate


       Informatiile personale
 furnizate in procesul de comanda sunt corecte si complete si, prin furnizarea acestora, devii responsabil pentru toate actiunile ce decurg din folosirea acestora. Onlybrands nu va putea fi responsabila pentru eventuale erori aparute in urma neglijentei clientului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei.

       Accesarea site-ului onlybrands.ro implica acceptul tau ca datele furnizate sa fie pastrate si prelucrate de societatea noastra in vederea crearii unei baze de date pentru realizarea de raporte statistice, informarea despre promotiile Onlybrands sau orice alte activitati de comunicare. Onlybrands.ro se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate de catre terti, singura exceptie constituind-o solicitari din partea autoritatilor in scopul verificarii tranzactiilor comerciale, atata timp cat acestea vor fi solicitate conform cu legile in vigoare.

       SC Genstar International SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.